Αστική ανάπτυξη (Κατοικίες - Γραφεία - Εμπορικά Κέντρα)
Ανάπτυξη παραθεριστικών κατοικιών (μεζονέτες - επαύλεις)
Ανάπτυξη ακίνητης περιουσίας (περιοχές ολικής ανάπτυξης, ενιαίες αναπτύξεις, οικόπεδα)


Τύπος A - 140τ.μ

Τύπος B - 168τ.μ

Τύπος Γ - 300τ.μ

    Σε ένα προνομιακό οικόπεδο στη Χρύσα Ξάνθης, στο καλύτερο φυσικό μπαλκόνι με ανεμπόδιστη θέα από τη Θάσο μέχρι τη Σαμοθράκη και την οροσειρά της Ροδόπης, η Οικοδομική Ανάπτυξη ΑΕ Κουκλάς Αναγνώστης δημιουργεί ένα συγκρότημα υψηλής στάθμης σύγχρονων κατοικιών υποδειγματικά προσαρμοσμένο στο φυσικό χώρο.

Με τρόπο που εξασφαλίζει απρόσκοπτη θέση ιδιωτικότητα αρμονική κλίμακα σε σχέση με το περιβάλλον. Ιδιαίτερης νεοκλασσικής και σύγχρονης μινιμαλιστικής αντίληψης, υψηλής αισθητικής και εξαιρετικής ογκοπλασίας.

Το συγκρότημα Anassa Village αναπτύσσεται σε ιδιόκτητη έκταση 6000τμ. Αποτελείται από τρεις τύπους κατοικιών 140τμ, 168τμ και 300τμ. Στο πνεύμα αυτό σχεδιάσθηκαν κατοικίες δύο και τριών επιπέδων στα οποία οι δύο επάνω όροφοι συνδέονται λειτουργικά σε μία κατοικία (μεζονέτα) ενώ το κατώι (ισόγειο κατά το ένα μέρος και υπόγειο κατά το υπόλοιπο) μπορεί - επιλεκτικά - να είναι τμήμα της μεζονέτας με χώρους κύριας χρήσης και αποθηκευτικούς ή μικρή αυτοτελής κατοικία.

Με αποκλειστική χρήση οικοπέδου γης για κάθε κατοικία ξεχωριστά, χωροθέτηση ατομικής πισίνας, υπαίθριους και υπόγειους χώρους για στάθμευση σε κάθε κατοικία και περιλαμβάνει 22 αυτοτελείς ανεξάρτητες κατοικίες.

Κατασκευή & Υποστήριξη