Αστική ανάπτυξη (Κατοικίες - Γραφεία - Εμπορικά Κέντρα)
Ανάπτυξη παραθεριστικών κατοικιών (μεζονέτες - επαύλεις)
Ανάπτυξη ακίνητης περιουσίας (περιοχές ολικής ανάπτυξης, ενιαίες αναπτύξεις, οικόπεδα)


Συγκρότημα OASIS KALAMOUS

ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ

    12 Μεζονέτες (120 & 130 m2) στην περιοχή έναντι του ποταμού Κόσυνθου (πιο κάτω από τον Συνεταιρισμό Υδραυλικών) με ανεμπόδιστη θέα στην παλιά Ξάνθη και στο άλσος Παναγίας χωρίς ΦΠΑ.

            Οι μεζονέτες χωρίζονται σε τρία επίπεδα. Στο υπόγειο υπάρχει Parking, αποθήκη, λεβητοστάσιο. Στο ισόγειο είναι το σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία, κουζίνα και W.C.. ενώ στον πρώτο όροφο βρίσκονται τρία υπνοδωμάτια και ένα λουτρό, Διαθέτει χώρους στάθμευσης. Αξίζει να σημειωθεί πως διαθέτει αυτόνομη, ξεχωριστή είσοδο.

            Να σημειωθεί πως η κατασκευή είναι υπερπολυτελείας, τα πατώματα είναι από μάρμαρο όπως και οι σκάλες, θωρακισμένες πόρτες, κουζίνα -ντουλάπες NEOSET, εσωτερικές πόρτες Ιταλίας, είδη υγιεινής Ιταλίας - Επιλογή πλακιδίων μπάνιου - W.C. - Κουφώματα ανοιγόμενα - ανακλυνόμενα - γερμανικός γυψοσοβάς Knauff - σώματα θέρμανσης πάνελ - αυτονομία θέρμανσης, εγκατάσταση ηλιακού, boiler ζεστού νερού, καθώς και προεγκατάσταοη για κλιματισμό και συναγερμό. Κήπος μπροστά από κάθε μεζονέτα. Παράδοση χειμώνας 2007.

ΥΠΕΡΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Η εταιρία μας σας προσφέρει ένα ενιαίο ακίνητο στην πόλη της Ξάνθης, αυτόνομο και ανεξάρτητο σε κεντρικό σημείο μεγάλης προβολής με άνετο πάρκινκ τουλάχιστον εκατό θέσεων και περιβάλετε από τέσσερις δρόμους. Είναι  υπό κατασκευή με δυνατότητα μετατροπών.

Αποτελείται από

Υπόγειο με καθαρά τετραγωνικά 411,00  με ύψος 3 μέτρα, το οποίο από τη πίσω όψη και από τέσσερις πλευρές είναι ισόγειο, φωτεινό με δυνατότητα χρήσης καταστήματος είσοδος -έξοδος κοινού ή φορτηγών για αποθηκευτικούς χώρους με τρεις εισόδους - ράμπες. Επιπλέον καθαρά 100 τετραγωνικά μέτρα ανάμεσα στις αναπηρικές ράμπες έως το τοιχίο του υπογείου όπου επενδύεται με γυαλί για εκθεσιακό χώρο ή μπορεί να προστεθεί στον κύριο χώρο του υπογείου.

Ισόγειο με καθαρά τετραγωνικά 411,00 με μεγάλη επιφάνεια υαλοπινάκων ή υαλοπετασμάτων με συνολική βιτρίνα 68 μέτρων, με μεγάλο μπαλκόνι γύρω για εύκολη πρόσβαση βιτρίνας και εντυπωσιακή σκάλα εισόδου με ράμπα αναπήρων. Τα 290 τ.μ. έχουν ύψος 6 μέτρα με δυνατότητα κατασκευής παταριού 290 τ.μ. με έξοδο σε μπαλκόνι 130 τ.μ. με εντυπωσιακή θέα το βουνό, τη παλιά πόλη της Ξάνθης και το ποτάμι Κόσυνθος. Το υπόλοιπο κατάστημα των 130 τ.μ. έχει ύψος 3,60 μέτρα.

1ος όροφος με δυνατότητα  βιτρίνας 47 μέτρα κατασκευής  υαλοπινάκων ή υαλοπετασμάτων με καθαρά τ.μ. 283,93 και ύψος 3 μέτρα.

             Συνολικά καθαρά τ.μ. κτιρίου 1495 τ.μ. μαζί με το πατάρι.  

Διαθέτει ανελκυστήρα από το υπόγειο με στάσεις σε ισόγειο, πατάρι,  1ος όροφος και roof garden , φωτεινό κλιμακοστάσιο και υπάρχει υποδομή για επιπλέον δεύτερο εξωτερικό ανελκυστήρα για όλους τους ορόφους που μπορεί να εξυπηρετεί και εμποροκιβώτια. Δυνατότητα επιγραφής σε συνολικό μήκος 68 μέτρων και ύψος μέχρι 1,50 μέτρα πάνω από το ύψος των κτιρίων.  Εντυπωσιακός φωτισμός κτιρίων, διαμόρφωση εξωτερικών χώρων, νησίδες, ανεξάρτητη ψύξη - θέρμανση κ.α.

            Το κατάστημα είναι κατάλληλο για εμπορικές χρήσεις, παροχής υπηρεσιών κ.α. (δημιουργία καταστημάτων ηλεκτρικών-ηλεκτρονικών ειδών, υψηλής τεχνολογίας, πολυχώρων, πολυκαταστημάτων, εκθέσεων, ιατρικών διαγνωστικών κέντρων, showroom , γυμναστηρίου,sra κ.α. ).

            Προσφέρεται ολόκληρο για αγορά (υπάρχει προεγκεκριμένο δάνειο από Eurobank και με δυνατότητα χρηματοδότησης  leasing) ή ενοικίαση.

Κατασκευή & Υποστήριξη