Σκάλα Ποταμιάς Θάσου - Platani Kouklas Resort

Η ανάπτυξη θα αποτελείται από παραθεριστικές κατοικίες διαφόρων τετραγωνικών μέτρων υποδειγματικά προσαρμοσμένο σε κτήμα έκτασης 26.000 τ.μ., σε μοναδική τοποθεσία με απρόσκοπτη θέση άπειρου φυσικού κάλους και αρμονική κλίμακα με φόντο το νησί Γκραμπούσα στο καλύτερο φυσικό μπαλκόνι με ανεμπόδιστη θέα από όλα τα μέρη του οικοπέδου.

Άμεση πρόσβαση 1χλμ Σκάλας Ποταμιάς Κοινύρων με επίσημο δρόμο που οδηγεί μόνο στο συγκεκριμένο κτήμα εξασφαλίζοντας απόλυτη ιδιωτικότητα.

Δυνατότητα κατάτμησης οικοπέδων με μεγάλη συνολική δόμηση.

Εξετάζονται εναλλακτικοί τρόποι αξιοποίησης ακινήτου.

Μύκονος - Θέση Τιγάνι - Myconos Homes

    Σε μια πανέμορφη περιοχή πάνω από την Λια, η εταιρεία μας κατέχει έκταση 14.000 τ.μ. με πανοραμική και ανεμπόδιστη θέα στον όρμο Τιγάνι και το νησί Δραγονήσι με σκοπό την ανέγερση δύο πολυτελών παραθεριστικών κατοικιών με ατομικές πισίνες με υπερχείλιση που δημιουργούνε την αίσθηση συνέχειας με τη θάλασσα.

Άμεση πρόσβαση από κεντρικό δρόμο.

Μελέτη έργου: Δημήτρης Ρίζος

Anassa Village

    Η ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε. αγόρασε έκταση 6.000 τμ. περίπου στην περιοχή Χρύσας από την Εθνική Κτηματική Α.Ε. - Εκτενεπόλ προκειμένου να ανεγείρει το συγκρότημα μεζονετών Anassa Village με πισίνες και με φανταστική θέα που φτάνει μέχρι τη θάλασσα.

Αγορά οικοπέδου

    Η ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε. αγόρασε οικόπεδο 15.000 τ.μ. στη Βιομηχανική Περιοχή Ξάνθης (Λεύκη) και έχει ολοκληρώσει επένδυση συνολικού ύψους  550.000€ ενώ υλοποιείται νέα επένδυση ύψους 350.000€ σε μηχανολογικό εξοπλισμό στον τομέα του μαρμάρου.

Κατασκευή & Υποστήριξη